Uncategorized

koncerte/spektakle

15 prill 2007
Milano, Sesto San Giovani

Koncertit “Shqip Kendoj”
i organizuar nga Lidhja Nacional Shqiptaro-Arbershe 
në Itali dhe Balkan Dream Music Association në Tiranë. Aktiviteti u zhvillua në bashkepunim me Konsulaten e Pergjithshme të Shqiperisë në Milano…shfleto


10 shkurt 2007
Rome, Castel di Leva

Promovim i Kultures shqiptare ne Rome
“Shqiperia ne gjuhen e dashurise” – Promovim kulturor i organizuar nga Lidhja Nacional Shqiptaro-Arbershe dhe A.W.A ( Albanin World Artists)…shfleto


31 mars 2007
Vigonovo

Koncert me muzike klasike nga artistet : Dhurata Lazo Bejleri ne pianoforte, Zija Bejleri ne saksofon e soprano Vedrana Zerav ,ne Sala Consigliare Vigonovo, Via Puccini 18, ne oren 20.45 . Ne program muzike nga Chopin, Rachmaninoff, Piazzola, Norton, Puccini, Dvorak,  Schubert.

Related Posts

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *