Uncategorized

ekspozita

26 Nentor 2007
Rome, Itali
Ambasada në Romë kthehet në Galeri Arti
Artiste shqiptare e te huaj ekspozojne ne seliden e Ambasades shqiptare ne Rome dhe dhurojne nje punim te tyre me rastin e Festes se Pavaresise se Shqiperise…shfleto


22 nentor 2007
Shkup, Maqedoni
Shoqata Drauducum organizon Ekspozite gjithekombetare ne Galerine “Çifte Hamam” e cila do te transferohet ne Gostivar me rastin e festes se nentorit.

3 nentor 2007
Vepra e piktorit Alfred Milot Mirashi eshte seleksionuar mes 1600 teserave qe formojne mozaikun 13X17 dhe do te beje pjese ne 1000 riprodhimet ne botimin qe Rizzoli i dedikon aktivitetit, e qe do te jete ne shitje ne librerite Rizzoli qe me 3 nentor 2007.
Prezantimi i pare i katalogut behet me 27 nentor ne oren 18:00 ne librerine Rizzoli Galeria V. Emmanuele II, 79 ne Milano.
info www.rizzoli.rcslibri.it, www.padiglioneitalia.com

[Arkivi]

Atë që e bën nje vepër Arti ndofta nuk e realizojnë dot dhjetra bashkëbisedime politikanësh.
Nje skulpture dedikuar viktimave te 11 shtatorit veper e artistit te talentuarit shqiptar Helidon Xhixha do te dergohet ne nje nder sheshet e Nju Jorkutshfleto


24 Tetor 2007
Milano, Itali
Ne Konkursin e piktures bashkekohore “Profilo d’Arte” piktorit shqiptar Alfred Mirashi Miloti eshte dhene Cmimi i 4-t ..shfleto

18 Tetor 2007
Në Manchester të Anglisë, u hap ekspozita e 9 krijuesve të artit pamor nga Kosova, në zhanre të ndryshme krijuese…shfleto

Rieti (Rome) – Itali
22 qershor – 1 korrik 2007
Fotografet 
Marubi e Bjanku per “Shqiperine” ne Ekspoziten nderkombetare fotografike “Pejsazhe mesdhetare”, ne kuadrin e edicionit te II-te te Festivalit “Lazio mes Europes dhe Mesdheut”….shfleto

Frankfurt / Milano

DALIP KRYEZIU – Dy ekspozita ne Frankfurt e Milano
shkruar nga Arsim Kajtazi shfleto
……………

Fotografia dhe libri mbi Shqiperine
protagoniste ne seline e Ambasades se Shqiperise ne Rome
 shfleto
……………

26-Maj -2007

Figura Antropomorfe – Leonard Pervizi
 
shfleto
……………

8-Maj-2007
Intervistë me Piktorin Dalip Kryeziu
realizuar nga piktori Arsim Kajtazi… 
>>>
……………

31 Mars 2007
sc Art connection
Ekspozite e arteve figurative shqiptare
USAB – Unione Studenti Albanesi di Bologna…
>>>
………….

20 Mars 2007
Koka si univers – Dalip Kryeziu
shkruar nga Arsim Kajtazi… 
>>>

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *