Prof. as. Dr Alfred Çapaliku
Redaktor:
Prof.Dr. Fatbardha Hoxha
Lektor: Dr. Ardian Marashi
Kopertina: Gjergj Spathari
Ne kopertine: Valentina Çapaliku “Motiv floreal” (vaj)
Botues: Hasan Lekaj
ISNB: 99927 – 56- 87 – X

ESE DHE STUDIM LETRARE

studime letrare Camaj – Pipa
Shkoder – 2005
” ‘Ese dhe studime letrare’, mozaik sa vertikal, aq horizontal, perfshin interpretime veprash te letersise shqiptare dhe syzime shfaqjesh te identetit kombetar, botuar apo kumtuar gjate 30 vjeteve.
Stili i shkrimtarit ne shqyrtimin dhe veçantia e fenomenit ne vleresimin kane luajtur rolin e fiksuesit te ngjyres ne 100 faqet qe vijojne. Autori

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *