KENGE CIGANE, poezi. Skender Temali

sk 13Kenge cigane, vjersha dhe poema
Skender Temali
Shtepia Botuese "N.Frasheri".
Tirane, 1971

Nese e ke lexuar kete liber, shkruaj nje koment. Ju falemindert!

cerca

lingue

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner