Fjalor historik i Kosoves - Robert Elsie

fjalor kos shqRobert Elsie - Fjalor historik i Kosovës - Përktheu nga anglishtja Majlinda Nishku
436 pp,
ISBN 978-99943-5170-1
Skanderbeg Books, Tirana 201
Ky botim i dytë i Fjalorit Historik të Kosovës, i rishikuar dhe

Read more ...

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner