cinema e media

Ekspozita 100 vjet vizatimi shqiptar

Tirane, Shqiperi.3 dhjetor 2014.Ekspozita "100 vjet vizatimi shqiptar" ne Galerine Kombetare te Artevenen kujdesin e  Suzana Varvarica Kuka dhe Artan Shabani. Për herë të parë do te prezantohen 152 vepra të zgjedhura në koleksionin e madh të vizatimit të fondit të GKA, krijimtari e 46 artistëve.

libri
Article Count:
22
arti figurative
Article Count:
43
musica
Article Count:
25
cinema
Article Count:
5
teatro
Article Count:
1

cerca

lingue

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner