arti visive

Per here te pare "Stemperando" ne Tirane

stemperandoTirana, 8 aprile 2015. Me 8 prill deri me 10 maj 2015 ekspozita Biennale "Stemperando" ne Tirane. Kjo ekspozite vjen ne Shqiperi pas ekspozimit te veprave te saj ne Torino dhe me pas do te paraqitet edhe ne Romë, ku do të bëhet edhe mbyllja e ketij aktiviteti. Ne inaugurimin e kesaj Biennale, qe per here te pare mberrin ne kryeqytetin shqiptar ishte e pranishme dhe u pershendet edhe nga Ministria e Kulturës Mirela Kumbaro.

cerca

lingue

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner