arti visive

Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist

Tirana, 27 prill 2015. Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist. Ekspozite kolektive ndërkombëtare  me vepra nga Irwin (Slloveni), Armando Lulaj (Shqipëri), Ciprian Muresan (Rumani), Santiago Sierra (Spanjë), Jonas Staal (Hollandë) dhe Sarah Vanagt (Belgjikë), si dhe një përzgjedhje ekskluzive veprash nga fondi i GKA.

 

cerca

lingue

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner