musica

Denjesisht edhe ne skenen e TOB "Carmina Burana"

carminaTirana. 04 ottobre 2015.
Trupa e Baletit te TKOB dhe Orkestra Sinfonike e TKOB vene ne skene "Carmina Burana" te kompozitorit gjerman Carl Orff. Shfaqja eshte ne Teatrin e Operas dhe Baletit ne datat 4,7 dhe 8 Tetor 2015, ne oren 19:00. Dirigjent Desar Sulejmani.

cerca

lingue

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner