Tirana, 7 dhjetor 2014.  Koncert ne kujtim te violinistit te talentuar shkodran  Rrok Jakaj ne Teatrin " Migjeni", te dielen me 7 dhjetor 2014, ne oren 11:00. Marrin pjese instrumentistet e mirenjohur Lorenc Radovani, Eugjen Gargjola, Brigjilda Martini, Jadvina Hoxha, Anda Bushi, Gjon Shllaku, Albert Naraçi  dhe kengetari Aleksander Tuka.
Koncerti organizohet nga Shoqata "Rrok Jakaj" ne bashkepunim me Bashkine e qytetit.

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner