“Bernardin Palaj”
Monografi – 1999
commenti sul libro:”Ky liber paraqet nje vlere te veçante albanologjike, mbasi per here te pare merret ne shqyrtim te plote nje nga figurat me te shquara te kultures kombetare: Palaj, i mirenjohur sa qe gjalle, por dhe pas vdekjes, ne rrethet e mirefillta shkencore. puna e dr. Alfred Capalikut, si ajo e vitit 1996 per Prennushin, eshte perseri e suksesshme. mendoj qe monografia per palajn do te pritet mire nga opinioni publik.”

Prof. Gjon Shllaku

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *